Villanyszerelő tanműhely

ÚJ Villanyszerelő tanterem átadása Szegeden

Intelligens oktatótermeket adtak át a Szegedi SZC Móravárosi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájaban. A XXI. század követelményeinek megfelelően az okosházak vezérlését, programozását... read more

Villanyszerelő tanműhely korszerű oktatópanelekkel


Alapkapcsolások gyakorló panel
(süllyesztett szereléshez)

HD-VA1

A panel lehetővé teszi a világítási alapkapcsolások (egypólusú, váltó, kereszt, csillár, fényerőszabályozás), és a szükséges védelmi készülékek (áramvédő készülékek, kismegszakítók) kiválsztásának, süllyesztett szerelésének begyakorlását. Az installálás mellet lehetőséget biztosít a szabályos áram alá helyezés, lekapcsolás készségszintű begyakorlásár is.


Alapkapcsolások gyakorló panel
(falonkívüli szereléshez)

HD-VA2

A panel lehetővé teszi a világítási alapkapcsolások (egypólusú, váltó, kereszt, csillár, fényerőszabályozás), és a szükséges védelmi készülékek (áramvédő készülékek, kismegszakítók) kiválasztásának, falon kívüli szerelésének begyakorlását. Az installálás mellet lehetőséget biztosít a szabályos áram alá helyezés, lekapcsolás készségszintű begyakorlására is.


Alapkapcsolások gyakorló panel
Lépcsőházi automata
(falon kívüli szereléshez)

HD-VA12

Biztosítja a lépcsőhazi automata bekötésének, beállításának, felcsengető és kapunyitó rendszerek megtervezésének, kialakításának begyakorlását.
A panel helyi védelemmel van ellátva (túláram, túlterhelés, zárlat), lehetőséget adva a védelmi készülékek (áramvédő, kismegszakító) kiválasztására, bekötésére. Az installálás mellet lehetőséget biztosít a szabályos áram alá helyezés, lekapcsolás készségszintű begyakorlásár is.


Kaputelefon színes videó egységgel

HD-IPL15

A panel lehetővé teszi a kétvezetékes video kaputelefon rendszer telepítésének begyakorlását a szükséges védelmi készülékeket is beleértve. Gyakorolható a kaputábla és a beltéri egység, valamint a mágneszár szerelése vezérlése


Motorvezérlés oktatópanel
(háromfőázisú motorral)

HD-IMO3

A panelen megvalósítható egyszerű indítás, forgásirány-váltás, Y/Δ indítás, Dahlander-motor fordulatszám váltása, illetve az utóbbi kettő kombinálható forgásirány-váltással. A panelen található túláram-védelmi készülék a panelhez
tartozó, 3fázisú aszinkron motorhoz lettek igazítva.


Euroskills 2018 verseny panel

HD-SK18-VA

A panel az Euroskills 2018 verseny feladatát tartalmazza. (KNX intelligens rendszer, PLC készülékek, WEB server..) Csak a készlet erejéig rendelhető!


KNX alap (Basic) modul

HD-KNX01

A panel tartalmazza mindazokat a KNX vezérlő és végrehajtó készülékeket, amik lehetővé teszik az alap szintű intelligens feladatok (redőny vezérlés, világításvezérlés – kapcsolás, fényerő szabályozás) – programozását, és az alapkészülékek installálását. A panel tartalmazza a rendszer és a felhasználó védelmét szolgáló védelmi készülékeket is.


KNX emelt szintű kiegészítő (Bacic+) modul Bővítő panel a Basic készlethez

HD-KNX02

A panel tartalmazza mindazokat a KNX vezérlő és végrehajtó készülékeket, amik lehetővé teszik, az alap szintű panel kiegészítéseként a bonyolultabb intelligens feladatok ( logikai feladatok, hőmérséklet szabályozás az időjárás állomás jeleinek figyelembevétele, bináris bemenetek kezelése) – programozását, és a készülékek installálását. A panel biztosítja a rendszer és a felhasználó védelmét szolgáló készülékeket is.


ETS5 Light program vezérlőegységgel

HD-ETS5 L+

Maximum 20 KNX készülék programozását biztosító hardver kulcs


ETS5 Ful program vezérlőegységgel

HD-ETS5 F+

Korlátlan számú KNX készülék programozását biztosító hardver kulcs


KNX magyar nyelvű könyv

KNX könyv

Magyar nyelvű kézikönyv a KNX rendszerek kiépítéséhez és programozásához.


Akkreditált Partner képzés (a LEGRAND KNX központban)

HD-TR-KNX01

A tanfolyam KNX világszervezet által elfogadott tematika alapján alapszintű akkreditált KNX partner képzés. A sikeres vizsga után a KNX világszervezet igazolja a tanfolyam elvégzését, és állítja ki az egész világon érvényes bizonyítványt.


ETS5 program KNX rendszerhez

HD-ETS5